10 juni 2012

ibiza!

en kort sammanfattning av ibiza resan. vi åkte från hudik vid 9 på onsdags morgonen och flög från arlanda vid 2 tror jag sen landade vi i barcelona och var där i 4 timmar sen landade vi i ibiza runt 10 och kom till våra hem vid 11 tiden kanske. på torsdagen gick vi till skolan och fick en rund visning. efter att sett deras skola är jag ganska glad att gå på läro. sen såg vi på en konsert eller vad mans ska kalla det.
sen gick vi på stranden och slappa och sola. på fredagen hade vi bild på morgonen och sen gick vi till en strand och hade vollyboll turnering fast dom flesta tjejer solade. på kvällen gick vi på stan och shoppade och åt på restaurang. på lördagen låg vi på stranden hela dan och jag tror dom flesta brände sig nån stans.
på kvällen åkte vi in till stan kollade i affärer shoppade lite mer, åt på restaurang och försökte komma in på några natt klubbar men lyckades inte efter som vi var under 18 :( ville inte in för att dricka utan för att dansa och bara ha kul. få söndagen regnade de på morgonen med det var varmt och solen kom fram under dan. jag gick på en kina restaurang och åt med min spanjors pappa. på måndagen var vi och paddlade med skolan efter det åkte vi hem och åt sen åkte jag med killarna till stranden och vi hade det superkul.
på tisdagen gick vi och kollade i den gamla delen av ibiza och skulle upp på nå berg och kolla på en kyrka. efter det åkte vi tjejer på ett spa men det var mer ett badhus men det var super trevligt. sen åkte vi hem på onsdagen. och på väg hem från arlanda tappade vår buss ett däck så vi stod norr om uppsala i 2 timmar och väntade på en ny buss så vi kom hem vid halv 1,  1 nån gång. och nu längtar jag bara till sommarlov. åker till USA på måndag men först på lördagen ska jag döma på hudik cup så är lite närvös. och sen på söndag ska jag på intervju för STS.

Love Lydia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar